Acenter.hu
          
Vissza az Acenter.hu nyitó oldalra
Amennyiben hasznosnak találja oldalunkat, kérjük kattintson
a Facebook Tetszik vagy Like gombra! Köszönjük!
   // www.acenter.hu / Szolgáltatások / Magyar temetők: temető nyitvatartás, temetkezés Magyarországon városonként / Veszprém megye / Lovas (8228) / Lovasi temető - Lovas

Az Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.huAz Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.hu

Az összes tartalmat:A hét képe, 2013. 13. hét: Lakitelek - temető


Amennyiben bármilyen információja van temetőinkről, vagy szívesen látná honlapunkon az Ön által készített fotókat, kérjük juttassa el hozzánk, és moderálás, lektorálás, feldolgozás után kitesszük az oldalra.

Különösen értékes minden olyan információ, amely a régi, lezárt (vagy akár már felszámolt) temetőinkkel kapcsolatos (régi emlék, történet, újságcikk, fotó, videó, hangfelvétel stb.). Kérjük, ossza meg Ön is a birtokában lévő értékes információkat, amelyeket lehet, hogy már csak Ön tud az országban! Segítsen nekünk, hogy megőrizhessünk a temetőinkről minél több, minél gazdagabb információt az utókor, nemzetünk számára!

Széchenyi István szavai tökéletesen összefoglalják portálcsoportunk mottóját:

"Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli meg a múltját, nézd meg a temetőit."

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Magyarország temetőiről minél több információt tudjunk közkinccsé tenni, ill. hogy régi temetőinkről minél több adatot meg tudjunk őrizni az utókor számára. Segítsen nekünk Ön is ebben, amennyiben lehetősége van rá. Köszönjük előre is az erőfeszítéseit!
Itt tudja megtekinteni az együttműködő partnereink és azon személyek listáját, akik hozzánk hasonlóan időt és energiát áldoztak arra, hogy az oldalon lévő információkat pontosítani tudjuk.


Az oldal átalakítás, frissítés alatt van, a hiányos információkért elnézést kérünk!

Látogasson vissza később is, mert az adatok folyamatos frissítés, javítás és pontosítás alatt állnak.

Amennyiben ki tudja egészíteni az itt látható információkat, kérjük, tegye meg:Köszönjük!Lovasi temető - Lovas


Cím: 8228 Lovas, Petőfi Sándor utca

Tulajdonos: Lovas község Önkormányzata

A temető rendje:

  • A temető rendjét szabályozó hirdetéseket a temető bejáratánál jól látható helyen ki kell függeszteni.
  • A sírok növénnyel díszítését, ápolását a hozzátartozók végzik, de megbízás alapján és térítés ellenében a temetőfenntartó is elvégezheti.
  • Sírok, síremlékek, növényzet rongálása, beszennyezése tilos!
  • A temetőben végzendő minden munkához - kivéve a sírgondozást - a temető fenntartójának hozzájárulása szükséges. Az engedélyköteles tevékenységnél az engedélyt is be kell mutatni.
  • Fákat, cserjéket a temető területén magánszemély nem ültethet. Kivételt képez ez alól a sírokra, vagy közvetlenül a sír mellé (max. 30 cm. távolságra) ültetett, teljes kifejlettségében 1,5 m-nél nem magasabb, 0,6 m-nél nem nagyobb átmérőjű örökzöld.
  • A temetőben tilos minden olyan magatartás, amely a kegyeleti érzést sérti, a látogatókat megbotránkoztatja.
  • 14 éven aluli gyermekek csak felügyelet mellett tartózkodhatnak a temetőben. Az általuk okozott károkért a felügyeletükkel megbízott személy felelős.
  • A temetőben csak a sírok, sírboltok, síremlékek díszítést szolgáló tárgyak, koszorúk, lámpák, vázák stb. helyezhetők el.
  •  temetőben szemetet elhelyezni csak a kijelölt szeméttárolóban szabad.
  • A temetőben elhelyezett tárgyak, sírok, síremlékek megrongálásáért, eltulajdonításáért az önkormányzat, vagy a temető fenntartója felelősséggel nem tartozik.

Térkép:

Térkép, útvonaltervezés, menetrend:

 
 
 

Ugrás az oldal tetejéreugrás az oldal tetejére  |   www.acenter.hu címlap  |   honlap térkép, sitemap  |   kapcsolatfelvétel az Acenter.hu-val
Magyarország temető térképe   |   temetők képei

Copyright © 2009-2024 WWW.MAXELINE.HU | A www.Acenter.hu az MXCMS8 keresőoptimalizált rendszert használja.