Acenter.hu
          
Vissza az Acenter.hu nyitó oldalra
Amennyiben hasznosnak találja oldalunkat, kérjük kattintson
a Facebook Tetszik vagy Like gombra! Köszönjük!
   // www.acenter.hu / Szolgáltatások / A temetői infrastrukturát támogató, akadálymentesített modern QR kóddal ellátott tábla







A temetői infrastrukturát támogató, akadálymentesített modern QR kóddal ellátott tábla


Jelenleg a temetőhöz kapcsolódó alapvető információk nehezen elérhetők, vagy megtalálhatók a temetőn belül, gyakran nem aktuálisak, vagy a kifüggesztett tájékoztatást az időjárás tönkretette, ami nagyban megnehezíti mind a látogatók, mind az üzemeltetők életét.

A 21. szazadi információs táblák egy modern választ adnak erre a problémára.


A jövőben minden temető kapna az infrastrukturális fejlesztés keretében, időtálló, lézerrel gravírozott, téglalap alakú, jól olvasható fém táblákat amivel a következő információk könnyen elérhetővé válnak:

  • QR-kód illetve URL cím, amivel közvetlenül elérhető a temető gyorsan áttekinthető, akadálymentesített, díjmentesen létrehozott és üzemeltetett honlapja, ahol minden információ megtalálható.

    • Ezen a honlapon több nyelven megtalálható az összes fix információ: a temető neve, pontos címe, GPS koordinátája, a bejárat(ok) elnevezése.

    • Ezen felül megtalálhatók a változtatható adatok: nyitvatartás, gondnok neve, elérhetőségei, temetőt üzemeltetők nevei és elérhetőségei, temető térképe, parkolási rend, fénykép a helyről, ahol a QR kód található (általában a bejáratról).

    • Továbbá a temető szabályzata, sírhely hosszabbítással és minden egyébbel kapcsolatos további információk. 

    • Ezt a honlapot a jogosult személyek egy internetes adminisztrációs felületen, számítógépről, okos telefonról, tabletről, vagy bármilyen webes böngészőt futtató eszközről módosíthatják és ezáltal naprakészen tarthatják.

A temetőn belül a fontosabb helyeken több ilyen tábla kihelyezhető, például a kápolnához, urnafalakhoz.

Távolról, akár 10-20 méterről leolvasva a QR kódot egy erre alkalmas eszközzel (pl. egy okostelefonnal), a látogató minden információhoz hozzájut a temetőről, amit félrevonulva, biztonságos távolságról el tud olvasni, ami a korona vírussal terhelt időkben további előnyt jelent.

Így a temetőben soha nem járt, akár külföldi személyek is könnyen, önállóan és biztonságosabban tudnak tájékozódni, ezzel nagy terhet levéve az ott dolgozókról, és támogatva a még korszerűbb temető üzemeltetést.

Amennyiben Ön a temető / kápolna / templom vagy egyéb kegyeleti hely üzemeltetője, és szeretné, ilyen modern módon is elérhető legyen a hely, kérjük keressen minket ez ügyben és moduláris ajánlatot adunk:

Kárpáti-Kincses Krisztina ügyvezető
ACENTER.HU (ez az oldal)
06-30-440-11-15

 

 


 
 
 

Ugrás az oldal tetejéreugrás az oldal tetejére  |   www.acenter.hu címlap  |   honlap térkép, sitemap  |   kapcsolatfelvétel az Acenter.hu-val
Magyarország temető térképe   |   temetők képei

Copyright © 2009-2024 WWW.MAXELINE.HU | A www.Acenter.hu az MXCMS8 keresőoptimalizált rendszert használja.