Acenter.hu
          
Vissza az Acenter.hu nyitó oldalra
Amennyiben hasznosnak találja oldalunkat, kérjük kattintson
a Facebook Tetszik vagy Like gombra! Köszönjük!
   // www.acenter.hu / Szolgáltatások / Magyar temetők: temető nyitvatartás, temetkezés Magyarországon városonként / Veszprém megye / Veszprém (8200) / Tizenháromváros téri temető (Dózsavárosi temető) - Veszprém

Az Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.huAz Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.hu

Az összes tartalmat:A hét képe, 2013. 13. hét: Lakitelek - temető


Amennyiben bármilyen információja van temetőinkről, vagy szívesen látná honlapunkon az Ön által készített fotókat, kérjük juttassa el hozzánk, és moderálás, lektorálás, feldolgozás után kitesszük az oldalra.

Különösen értékes minden olyan információ, amely a régi, lezárt (vagy akár már felszámolt) temetőinkkel kapcsolatos (régi emlék, történet, újságcikk, fotó, videó, hangfelvétel stb.). Kérjük, ossza meg Ön is a birtokában lévő értékes információkat, amelyeket lehet, hogy már csak Ön tud az országban! Segítsen nekünk, hogy megőrizhessünk a temetőinkről minél több, minél gazdagabb információt az utókor, nemzetünk számára!

Széchenyi István szavai tökéletesen összefoglalják portálcsoportunk mottóját:

"Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli meg a múltját, nézd meg a temetőit."

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Magyarország temetőiről minél több információt tudjunk közkinccsé tenni, ill. hogy régi temetőinkről minél több adatot meg tudjunk őrizni az utókor számára. Segítsen nekünk Ön is ebben, amennyiben lehetősége van rá. Köszönjük előre is az erőfeszítéseit!
Itt tudja megtekinteni az együttműködő partnereink és azon személyek listáját, akik hozzánk hasonlóan időt és energiát áldoztak arra, hogy az oldalon lévő információkat pontosítani tudjuk.


Az oldal átalakítás, frissítés alatt van, a hiányos információkért elnézést kérünk!

Látogasson vissza később is, mert az adatok folyamatos frissítés, javítás és pontosítás alatt állnak.

Amennyiben ki tudja egészíteni az itt látható információkat, kérjük, tegye meg:Köszönjük!Tizenháromváros téri temető (Dózsavárosi temető) - Veszprém


Gyakorlatban inkább Dózsavárosi temető vagy Temetőhegyi temető néven emlegetik. Ez utóbbi elnevezés a közeli Temetőhegyre utal, melyen a középkorban a város legnagyobb sírkertje állt. Bejárata a Juhar utca felől van, a Tizenháromváros tér felől még a kerítése sem látszik, a mellette álló házsor miatt.

Cím: 8200 veszprém, Tizenhárom város tér 1919/1 hrsz.

Térkép:


Térkép, útvonaltervezés, menetrend:


Üzemeltetés:

A temető üzemeltetése a "VKSZ" Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. Temetőgondnoksága feladata.

Nyitva tartás:
A temetőt április 1. és augusztus 31. napja között reggel 7 órától este 20 óráig, egyéb időszakban reggel 8 órától este 17 óráig kell nyitva tartani. Ettől eltérni csak a „halottak napja" körüli idıszakban lehet.

Gépjárművel történő behajtás:
A temetőben tilos járművel közlekedni, kivéve a mozgáskorlátozott és a mozgásában korlátozott személy járművét, vagy a mozgáskorlátozottat, mozgásában korlátozott személyt szállító járművet.
A temetkezési tevékenységben részt vevő járművek hétfőtől - péntekig 8,00 - 16,00 óráig tartózkodhatnak a köztemető területén.

Vonatkozó önkormányzati rendelet: VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 21/2010. (VI.28.) önkormányzati rendelete a köztemetők üzemeltetéséről és a temetési tevékenység egyes kérdéseiről

 


 
 
 

Ugrás az oldal tetejéreugrás az oldal tetejére  |   www.acenter.hu címlap  |   honlap térkép, sitemap  |   kapcsolatfelvétel az Acenter.hu-val
Magyarország temető térképe   |   temetők képei

Copyright © 2009-2024 WWW.MAXELINE.HU | A www.Acenter.hu az MXCMS8 keresőoptimalizált rendszert használja.