Acenter.hu
          
Vissza az Acenter.hu nyitó oldalra
Amennyiben hasznosnak találja oldalunkat, kérjük kattintson
a Facebook Tetszik vagy Like gombra! Köszönjük!
   // www.acenter.hu / Szolgáltatások / Magyar temetők: temető nyitvatartás, temetkezés Magyarországon városonként / Szabolcs-Szatmár-Bereg megye / Tiszavasvári (4440) / Tiszavasvári köztemető - Tiszavasvári

Az Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.huAz Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.hu

Az összes tartalmat:A hét képe, 2013. 13. hét: Lakitelek - temető


Amennyiben bármilyen információja van temetőinkről, vagy szívesen látná honlapunkon az Ön által készített fotókat, kérjük juttassa el hozzánk, és moderálás, lektorálás, feldolgozás után kitesszük az oldalra.

Különösen értékes minden olyan információ, amely a régi, lezárt (vagy akár már felszámolt) temetőinkkel kapcsolatos (régi emlék, történet, újságcikk, fotó, videó, hangfelvétel stb.). Kérjük, ossza meg Ön is a birtokában lévő értékes információkat, amelyeket lehet, hogy már csak Ön tud az országban! Segítsen nekünk, hogy megőrizhessünk a temetőinkről minél több, minél gazdagabb információt az utókor, nemzetünk számára!

Széchenyi István szavai tökéletesen összefoglalják portálcsoportunk mottóját:

"Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli meg a múltját, nézd meg a temetőit."

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Magyarország temetőiről minél több információt tudjunk közkinccsé tenni, ill. hogy régi temetőinkről minél több adatot meg tudjunk őrizni az utókor számára. Segítsen nekünk Ön is ebben, amennyiben lehetősége van rá. Köszönjük előre is az erőfeszítéseit!
Itt tudja megtekinteni az együttműködő partnereink és azon személyek listáját, akik hozzánk hasonlóan időt és energiát áldoztak arra, hogy az oldalon lévő információkat pontosítani tudjuk.


Az oldal átalakítás, frissítés alatt van, a hiányos információkért elnézést kérünk!

Látogasson vissza később is, mert az adatok folyamatos frissítés, javítás és pontosítás alatt állnak.

Amennyiben ki tudja egészíteni az itt látható információkat, kérjük, tegye meg:Köszönjük!Tiszavasvári köztemető - Tiszavasvári


Működő köztemető.

Cím:

4440 Tiszavasvári, Vörösvári út

Helyrajzi szám:
057

Tulajdonos:
Tiszavasvári Város Önkormányzata

Térkép, útvonaltervezés, menetrend:A temető rendje
  • A temető nyitva tartását az üzemeltető - Tiszavasvári Város Önkormányzata polgármestere jóváhagyásával - határozza meg.
  • A temetőben a kegyeletgyakorlást, temetkezési szolgáltatási tevékenységet, egyéb - jogszabály által megengedett - vállalkozói tevékenységet a temető nyitvatartási idejében lehet végezni. Nyitvatartási időn kívüli időben a temetőüzemeltetési tevékenységen kívül más tevékenységet nem lehet végezni, illetve a temetőüzemeltetési tevékenységet végzőkön kívül más személy a temető területén nem tartózkodhat.
  • A temető üzemeltetője a szemét összegyűjtésére és tárolására szolgáló helyeket köteles kijelölni és a szemét szakszerű elhelyezéséről, elszállításáról szükség szerint, de legalább hetente egyszer gondoskodni. Üzemeltető, a temetőben keletkezett szemét, hulladék elszállítására közszolgáltatási szerződést köteles kötni, köteles továbbá a közszolgáltatást folyamatosan igénybe venni.
  • A temető területére főszabályként a temető hátsó bejáratán keresztül lehet behajtani.
  • A temetőben gyertyát, mécsest gyújtani legkésőbb a zárás előtt 1 órával szabad. A tűzveszély elhárításához szükséges intézkedéseket annak kell megtennie, aki a gyertyát, vagy mécsest gyújtotta.
  • A síremlék fenntartásáról a sírjel (síremlék) felett rendelkezni jogosult köteles gondoskodni.
  • Tizennégy éven aluli gyermek a temető területén csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodhat.
 
 
 
 

Ugrás az oldal tetejéreugrás az oldal tetejére  |   www.acenter.hu címlap  |   honlap térkép, sitemap  |   kapcsolatfelvétel az Acenter.hu-val
Magyarország temető térképe   |   temetők képei

Copyright © 2009-2024 WWW.MAXELINE.HU | A www.Acenter.hu az MXCMS8 keresőoptimalizált rendszert használja.