Acenter.hu
          
Vissza az Acenter.hu nyitó oldalra
Amennyiben hasznosnak találja oldalunkat, kérjük kattintson
a Facebook Tetszik vagy Like gombra! Köszönjük!
   // www.acenter.hu / Szolgáltatások / Magyar temetők: temető nyitvatartás, temetkezés Magyarországon városonként / Borsod-Abaúj-Zemplén megye / Sátoraljaújhely (3980) / Széphalmi temető - Hosszúláz utca - Sátoraljaújhely

Az Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.huAz Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.hu

Az összes tartalmat:A hét képe, 2013. 13. hét: Lakitelek - temető


Amennyiben bármilyen információja van temetőinkről, vagy szívesen látná honlapunkon az Ön által készített fotókat, kérjük juttassa el hozzánk, és moderálás, lektorálás, feldolgozás után kitesszük az oldalra.

Különösen értékes minden olyan információ, amely a régi, lezárt (vagy akár már felszámolt) temetőinkkel kapcsolatos (régi emlék, történet, újságcikk, fotó, videó, hangfelvétel stb.). Kérjük, ossza meg Ön is a birtokában lévő értékes információkat, amelyeket lehet, hogy már csak Ön tud az országban! Segítsen nekünk, hogy megőrizhessünk a temetőinkről minél több, minél gazdagabb információt az utókor, nemzetünk számára!

Széchenyi István szavai tökéletesen összefoglalják portálcsoportunk mottóját:

"Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli meg a múltját, nézd meg a temetőit."

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Magyarország temetőiről minél több információt tudjunk közkinccsé tenni, ill. hogy régi temetőinkről minél több adatot meg tudjunk őrizni az utókor számára. Segítsen nekünk Ön is ebben, amennyiben lehetősége van rá. Köszönjük előre is az erőfeszítéseit!
Itt tudja megtekinteni az együttműködő partnereink és azon személyek listáját, akik hozzánk hasonlóan időt és energiát áldoztak arra, hogy az oldalon lévő információkat pontosítani tudjuk.


Az oldal átalakítás, frissítés alatt van, a hiányos információkért elnézést kérünk!

Látogasson vissza később is, mert az adatok folyamatos frissítés, javítás és pontosítás alatt állnak.

Amennyiben ki tudja egészíteni az itt látható információkat, kérjük, tegye meg:Köszönjük!Széphalmi temető - Hosszúláz utca - Sátoraljaújhely


Cím: 3988 Sátoraljaújhely-Széphalom, Hosszúláz utca

A köztemető tulajdonosa és fenntartója Sátoraljaújhely Város Önkormányzata.

Nyitva tartás:
  • Január 1-től április 30-ig 8-tól 17 óráig
  • Május 1-től szeptember 30-ig 8-tól 19 óráig
  • Október 1-től december 31-ig 8-tól 17 óráig
  • November 1-én és 2-án 7-től 20 óráig
A gépjárművel történő behajtás szabályai:

A temetőben - a mozgáskorlátozottakat kivéve - csak a fenntartó vagy üzemeltető szerv közlekedhet gépkocsival. Kivételesen építési anyagszállítás stb. esetekben az üzemeltető szerv külön engedélye alapján a kivitelező vagy szállítást végző is igénybe veheti a kijelölt útvonalat.

A temető fenntartója, üzemeltetője vagy megbízott dolgozója esetenként vagy meghatározott időszakra engedélyezheti idős, vagy beteg hozzátartozók részére a temetőben a gépkocsival való közlekedést.

Térkép:

Térkép, útvonaltervezés, menetrend:


Széphalom 1985 óta Sátoraljaújhely várorésze.
 
 
 

Ugrás az oldal tetejéreugrás az oldal tetejére  |   www.acenter.hu címlap  |   honlap térkép, sitemap  |   kapcsolatfelvétel az Acenter.hu-val
Magyarország temető térképe   |   temetők képei

Copyright © 2009-2021 WWW.MAXELINE.HU | A www.Acenter.hu az MXCMS8 keresőoptimalizált rendszert használja.