Acenter.hu
          
Vissza az Acenter.hu nyitó oldalra
Amennyiben hasznosnak találja oldalunkat, kérjük kattintson
a Facebook Tetszik vagy Like gombra! Köszönjük!
   // www.acenter.hu / Szolgáltatások / Magyar temetők: temető nyitvatartás, temetkezés Magyarországon városonként / Budapest / Budapest VIII. kerület (1081) / Pesti Jézus Szíve templom urnatemetője - Budapest

Az Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.huAz Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.hu

Az összes tartalmat:A hét képe, 2013. 13. hét: Lakitelek - temető


Amennyiben bármilyen információja van temetőinkről, vagy szívesen látná honlapunkon az Ön által készített fotókat, kérjük juttassa el hozzánk, és moderálás, lektorálás, feldolgozás után kitesszük az oldalra.

Különösen értékes minden olyan információ, amely a régi, lezárt (vagy akár már felszámolt) temetőinkkel kapcsolatos (régi emlék, történet, újságcikk, fotó, videó, hangfelvétel stb.). Kérjük, ossza meg Ön is a birtokában lévő értékes információkat, amelyeket lehet, hogy már csak Ön tud az országban! Segítsen nekünk, hogy megőrizhessünk a temetőinkről minél több, minél gazdagabb információt az utókor, nemzetünk számára!

Széchenyi István szavai tökéletesen összefoglalják portálcsoportunk mottóját:

"Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli meg a múltját, nézd meg a temetőit."

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Magyarország temetőiről minél több információt tudjunk közkinccsé tenni, ill. hogy régi temetőinkről minél több adatot meg tudjunk őrizni az utókor számára. Segítsen nekünk Ön is ebben, amennyiben lehetősége van rá. Köszönjük előre is az erőfeszítéseit!
Itt tudja megtekinteni az együttműködő partnereink és azon személyek listáját, akik hozzánk hasonlóan időt és energiát áldoztak arra, hogy az oldalon lévő információkat pontosítani tudjuk.


Az oldal átalakítás, frissítés alatt van, a hiányos információkért elnézést kérünk!

Látogasson vissza később is, mert az adatok folyamatos frissítés, javítás és pontosítás alatt állnak.

Amennyiben ki tudja egészíteni az itt látható információkat, kérjük, tegye meg:Köszönjük!Pesti Jézus Szíve templom urnatemetője - Budapest


A Pesti Jézus Szíve Templom urnatemetője 2009-ben került kialakításra.

Az urnatemetőben 3 urna elhelyezésére alkalmas urnafülkék találhatóak. Az urnafülkéket 50 évre lehet megváltani. A megváltási határidő lejártát követően, meghosszabbítás híján, a hamvakat méltó módon egy központi, közös urnába helyezik.

Az urnatemetőben felekezeti megkötés nélkül biztosított a lehetőség temetkezési helyek megváltására.

Kapcsolat:

  • Kapcsolatfelvétel a templom igazgatójával: 1085 Budapest, Mária utca 25., Tel.: 06 (1) 318-3479, vagy hétfőnként 10-12 óra között személyesen a rendházban.
  • Az urnahely kiválasztásában és a szerződés megkötésében közreműködik és segítséget nyújt a Műszaki Igazgatóság munkatársa: Tel.: (1) 327 4058, Mobil: (06)30 338-96-51, Iroda: 1085 Budapest, Horánszky u. 20. II. 204.

Az urnatemető nyitvatartási rendje:
A hozzátartozók reggel 9 órától este 18 óráig a rendház portáján keresztül látogathatják az urnatemetőt.

Cím: 1085 Budapest, Mária u. 25.


Térkép, útvonaltervezés, menetrend:

 

 


 
 
 

Ugrás az oldal tetejéreugrás az oldal tetejére  |   www.acenter.hu címlap  |   honlap térkép, sitemap  |   kapcsolatfelvétel az Acenter.hu-val
Magyarország temető térképe   |   temetők képei

Copyright © 2009-2024 WWW.MAXELINE.HU | A www.Acenter.hu az MXCMS8 keresőoptimalizált rendszert használja.