Acenter.hu
          
Vissza az Acenter.hu nyitó oldalra
Amennyiben hasznosnak találja oldalunkat, kérjük kattintson
a Facebook Tetszik vagy Like gombra! Köszönjük!
   // www.acenter.hu / Szolgáltatások / Magyar temetők: temető nyitvatartás, temetkezés Magyarországon városonként / Komárom-Esztergom megye / Oroszlány (2840) / Oroszlányi városi temető - Oroszlány

Az Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.huAz Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.hu

Az összes tartalmat:A hét képe, 2013. 13. hét: Lakitelek - temető


Amennyiben bármilyen információja van temetőinkről, vagy szívesen látná honlapunkon az Ön által készített fotókat, kérjük juttassa el hozzánk, és moderálás, lektorálás, feldolgozás után kitesszük az oldalra.

Különösen értékes minden olyan információ, amely a régi, lezárt (vagy akár már felszámolt) temetőinkkel kapcsolatos (régi emlék, történet, újságcikk, fotó, videó, hangfelvétel stb.). Kérjük, ossza meg Ön is a birtokában lévő értékes információkat, amelyeket lehet, hogy már csak Ön tud az országban! Segítsen nekünk, hogy megőrizhessünk a temetőinkről minél több, minél gazdagabb információt az utókor, nemzetünk számára!

Széchenyi István szavai tökéletesen összefoglalják portálcsoportunk mottóját:

"Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli meg a múltját, nézd meg a temetőit."

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Magyarország temetőiről minél több információt tudjunk közkinccsé tenni, ill. hogy régi temetőinkről minél több adatot meg tudjunk őrizni az utókor számára. Segítsen nekünk Ön is ebben, amennyiben lehetősége van rá. Köszönjük előre is az erőfeszítéseit!
Itt tudja megtekinteni az együttműködő partnereink és azon személyek listáját, akik hozzánk hasonlóan időt és energiát áldoztak arra, hogy az oldalon lévő információkat pontosítani tudjuk.


Az oldal átalakítás, frissítés alatt van, a hiányos információkért elnézést kérünk!

Látogasson vissza később is, mert az adatok folyamatos frissítés, javítás és pontosítás alatt állnak.

Amennyiben ki tudja egészíteni az itt látható információkat, kérjük, tegye meg:Köszönjük!Oroszlányi városi temető - Oroszlány


Fenntartó: Oroszlány Város Önkormányzata

Cím:
2840 Oroszlány, Takács Imre utca

Térkép:

Térkép, útvonaltervezés, menetrend:


A temető rendje:
  • Aki a sírt saját maga vagy egyénileg gondoztatja, köteles a temető üzemeltetőjének előírásait betartani.
  • A temetőben tartózkodni az üzemeltető által megállapított és a temetőben kifüggesztett nyitvatártási időben lehet.
  • A temetőben TILOS közszemérmet sértő öltözetben megjelenni.
  • A temetőkben a hely csendjének, a kegyeletnek megfelelő magatarást kell tanúsítani.
  • Járművel behajtani, közlekedni csak a temető üzemeltetőjének engedélyével szabad.
  • A temető területén csak a sírok és sírboltok, urnafülkék díszítésére szolgáló tárgyakat ( virág, dísznövény, mécses, stb) szabad elhelyezni. Egyéb tárgyak elhelyezésére a temető üzemeltetőjének engedélye szükséges. Az engedély nélkül elhelyezett és a emető rendjét zavaró tágyakat az üzemeltető jogosult eltávolítani.
  • A temetőben a sírokat, az azokon lévő tárgyakat, a síremlékeket, fákat és egyéb növényzetet, épületeket, stb. rongálni, vagy a sírok, urnahelyek díszítésére szolgáló tárgyakat eltávolítani, bepiszkítani tilos. A sírokra ültetet növényeket és a temetőbe bevitt virágokat onnan kivinni csak a temető üzemeltetőjének tett előzetes bejelentés után lehet.
  • A temető területén a talajt és a gyepet engedély nélkül felásni, beültetni, és a temetési helyet kerítéssel körülhatárolni tilos.
  • A temetőben elhelyezett tárgyakért, valamint a sírboltok, síremlékek, urnahelyek megrongálásáért - a temető üzemeltetője részéről tanúsított gondatlanság, vagy szándékos károkozó magatartás esetét kivéve -az üzemeltetőt felelősség nem terheli.
  • A temetőben a látogatók panaszit, amennyiben a helyszínen intézkedés nem történt, az üzemeltető irodájában elhelyezett panaszkönyvbe bejegyezheti. Az üzemeltető köteles a bejegyzett panaszokat törvényes határidőn belül kivizsgálni, a panasztevőt tájékoztatni és a panasz okát megszüntetni.

 
 
 

Ugrás az oldal tetejéreugrás az oldal tetejére  |   www.acenter.hu címlap  |   honlap térkép, sitemap  |   kapcsolatfelvétel az Acenter.hu-val
Magyarország temető térképe   |   temetők képei

Copyright © 2009-2024 WWW.MAXELINE.HU | A www.Acenter.hu az MXCMS8 keresőoptimalizált rendszert használja.