Acenter.hu
          
Vissza az Acenter.hu nyitó oldalra
Amennyiben hasznosnak találja oldalunkat, kérjük kattintson
a Facebook Tetszik vagy Like gombra! Köszönjük!
   // www.acenter.hu / Szolgáltatások / Magyar temetők: temető nyitvatartás, temetkezés Magyarországon városonként / Bács-Kiskun megye / Kiskunmajsa (6120) / Felső temető - Kiskunmajsa

Az Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.huAz Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.hu

Az összes tartalmat:A hét képe, 2013. 13. hét: Lakitelek - temető


Amennyiben bármilyen információja van temetőinkről, vagy szívesen látná honlapunkon az Ön által készített fotókat, kérjük juttassa el hozzánk, és moderálás, lektorálás, feldolgozás után kitesszük az oldalra.

Különösen értékes minden olyan információ, amely a régi, lezárt (vagy akár már felszámolt) temetőinkkel kapcsolatos (régi emlék, történet, újságcikk, fotó, videó, hangfelvétel stb.). Kérjük, ossza meg Ön is a birtokában lévő értékes információkat, amelyeket lehet, hogy már csak Ön tud az országban! Segítsen nekünk, hogy megőrizhessünk a temetőinkről minél több, minél gazdagabb információt az utókor, nemzetünk számára!

Széchenyi István szavai tökéletesen összefoglalják portálcsoportunk mottóját:

"Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli meg a múltját, nézd meg a temetőit."

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Magyarország temetőiről minél több információt tudjunk közkinccsé tenni, ill. hogy régi temetőinkről minél több adatot meg tudjunk őrizni az utókor számára. Segítsen nekünk Ön is ebben, amennyiben lehetősége van rá. Köszönjük előre is az erőfeszítéseit!
Itt tudja megtekinteni az együttműködő partnereink és azon személyek listáját, akik hozzánk hasonlóan időt és energiát áldoztak arra, hogy az oldalon lévő információkat pontosítani tudjuk.


Az oldal átalakítás, frissítés alatt van, a hiányos információkért elnézést kérünk!

Látogasson vissza később is, mert az adatok folyamatos frissítés, javítás és pontosítás alatt állnak.

Amennyiben ki tudja egészíteni az itt látható információkat, kérjük, tegye meg:Köszönjük!Felső temető - KiskunmajsaKiskunmajsai temető


A temető helyrajzi száma:
1403/1

A temető címe:
6120 Kiskunmajsa, Arany János u. 29.

Tulajdonos:
Római Katolikus Plébánia
6120 Kiskunmajsa, Iskola u. 2.; 77/481-564

Üzemeltető:

SZIGÜ Temetőüzemeltető Kft.

A temető nyitva tartása:
 • április 1-től szeptember 30-ig 7.00 - 20.00 óráig
 • október 1-től március 31-ig 8.00 - 18.00 óráig
ettől eltérni csak a „halottak napja" körüli időszakban lehet.

A temető használatának rendje:
 • A temetőben csak a megjelölt nyitva tartási időben lehet tartózkodni.
 • A temetőben 12 éven aluli gyermek felügyelet nélkül nem tartózkodhat.
 • A temetőben mindenki a hely jellegének megfelelő magatartást köteles tanúsítani.
 • Tilos a temetőben minden olyan magatartás vagy tevékenység, amely a kegyeleti érzést sértheti.
 • Vakvezető, valamint a temetéskor az elhunyt szállításához igénybe vett igavonó állat kivételével a temetőbe állatot bevinni tilos.
 • A temető útjain gépjárművel a tulajdonos, az üzemeltető, a temetkezési szolgáltatást végzők, valamint a mozgásukban korlátozott látogatók közlekedhetnek.
 • Mozgásukban korlátozottak szombati és vasárnapi napokon közlekedhetnek gépjárművel a temetőben.
 • Más látogatók, és egyéb napokon a mozgásukban korlátozottak gépjárműveiket csak az erre a célra a kijelölt területen (parkolóban) helyezhetik el.
 • A temetőben végzendő munkálatok időpontját - a sírgondozás és a sírok beültetése kivételével - be kell jelenteni az üzemeltetőnek.
 • Építőanyagot a temetőbe beszállítani, építési és bontási munkát megkezdeni, vagy bontási anyagot elszállítani csak az Üzemeltető hozzájárulásával szabad. Az építési hulladékot keletkezésétől számított 3 napon belül el kell szállítani. Az építéshez szükséges ömlesztett anyagot (pl. betont) csak vaslemezen lehet előkészíteni.
 • A temetőben tüzet gyújtani gyertya és mécses kivételével Tilos! A gyertya és mécses használata során ügyelni kell arra, hogy tüzet ne okozhassanak. Meggyújtott gyertyát, mécsest őrizetlenül hagyni nem szabad. Az esetleges kárért a gyertya illetve mécses meggyújtója a felelős


Térkép, útvonaltervezés, menetrend:

 
 
 

Ugrás az oldal tetejéreugrás az oldal tetejére  |   www.acenter.hu címlap  |   honlap térkép, sitemap  |   kapcsolatfelvétel az Acenter.hu-val
Magyarország temető térképe   |   temetők képei

Copyright © 2009-2024 WWW.MAXELINE.HU | A www.Acenter.hu az MXCMS8 keresőoptimalizált rendszert használja.