Acenter.hu
          
Vissza az Acenter.hu nyitó oldalra
Amennyiben hasznosnak találja oldalunkat, kérjük kattintson
a Facebook Tetszik vagy Like gombra! Köszönjük!
   // www.acenter.hu / Szolgáltatások / Magyar temetők: temető nyitvatartás, temetkezés Magyarországon városonként / Pest megye / Dunakeszi (2120) / Dunakeszi temető (köztemető) - Dunakeszi

Az Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.huAz Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.hu

Az összes tartalmat:A hét képe, 2013. 13. hét: Lakitelek - temető


Amennyiben bármilyen információja van temetőinkről, vagy szívesen látná honlapunkon az Ön által készített fotókat, kérjük juttassa el hozzánk, és moderálás, lektorálás, feldolgozás után kitesszük az oldalra.

Különösen értékes minden olyan információ, amely a régi, lezárt (vagy akár már felszámolt) temetőinkkel kapcsolatos (régi emlék, történet, újságcikk, fotó, videó, hangfelvétel stb.). Kérjük, ossza meg Ön is a birtokában lévő értékes információkat, amelyeket lehet, hogy már csak Ön tud az országban! Segítsen nekünk, hogy megőrizhessünk a temetőinkről minél több, minél gazdagabb információt az utókor, nemzetünk számára!

Széchenyi István szavai tökéletesen összefoglalják portálcsoportunk mottóját:

"Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli meg a múltját, nézd meg a temetőit."

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Magyarország temetőiről minél több információt tudjunk közkinccsé tenni, ill. hogy régi temetőinkről minél több adatot meg tudjunk őrizni az utókor számára. Segítsen nekünk Ön is ebben, amennyiben lehetősége van rá. Köszönjük előre is az erőfeszítéseit!
Itt tudja megtekinteni az együttműködő partnereink és azon személyek listáját, akik hozzánk hasonlóan időt és energiát áldoztak arra, hogy az oldalon lévő információkat pontosítani tudjuk.


Az oldal átalakítás, frissítés alatt van, a hiányos információkért elnézést kérünk!

Látogasson vissza később is, mert az adatok folyamatos frissítés, javítás és pontosítás alatt állnak.

Amennyiben ki tudja egészíteni az itt látható információkat, kérjük, tegye meg:Köszönjük!Dunakeszi temető (köztemető) - Dunakeszi


Cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 99.
  • Fóti úti új köztemető: 055/8 hrsz. (5 ha 9374 m2)
  • Alagi köztemető: 054 hrsz. (1 ha 1809 m2) 


Térkép, útvonaltervezés, menetrend:


Tulajdonos: Dunakeszi Város Önkormányzata

Üzemeltetés: A Dunakeszi Temetőt 2011. január 01-től a Dunakeszi Közterület-fenntartó Kft. üzemelteti Dunakeszi Város Képviselő-testületének határozata értelmében.

A Temető ügyfélszolgálati irodája hétfőtől péntekig naponta 8:00-16:00 óráig fogadja a látogatókat személyesen és a 27-635-372 vagy 06-30-9818-618 telefonszámon.

Nyitvatartás: A temető március 1. és október 30. között 7:00 órától 19:00 óráig; november 1-től február 28-ig 8.00 órától 17.00 óráig van nyitva.
A temetőt az üzemeltető halottak napját megelőző 5 nappal és azt követő 5 nappal igény szerint rendkívüli hosszabbított nyitva tartással üzemelteti.

Vonatkozó önkormányzati rendelet: Dunakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2006. (VI.30.) rendelete a temetőkről és a temetkezési tevékenységről


 
 
 

Ugrás az oldal tetejéreugrás az oldal tetejére  |   www.acenter.hu címlap  |   honlap térkép, sitemap  |   kapcsolatfelvétel az Acenter.hu-val
Magyarország temető térképe   |   temetők képei

Copyright © 2009-2024 WWW.MAXELINE.HU | A www.Acenter.hu az MXCMS8 keresőoptimalizált rendszert használja.