Acenter.hu
          
Vissza az Acenter.hu nyitó oldalra
Amennyiben hasznosnak találja oldalunkat, kérjük kattintson
a Facebook Tetszik vagy Like gombra! Köszönjük!
   // www.acenter.hu / Szolgáltatások / Magyar temetők: temető nyitvatartás, temetkezés Magyarországon városonként / Veszprém megye / Balatonfüred (8230) / Balatonfüredi köztemető (Bajcsy-Zsilinszky utcai temető) - Balatonfüred

Az Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.huAz Ön hirdetésének a helye!
ceg kukac Acenter.hu

Az összes tartalmat:A hét képe, 2013. 13. hét: Lakitelek - temető


Amennyiben bármilyen információja van temetőinkről, vagy szívesen látná honlapunkon az Ön által készített fotókat, kérjük juttassa el hozzánk, és moderálás, lektorálás, feldolgozás után kitesszük az oldalra.

Különösen értékes minden olyan információ, amely a régi, lezárt (vagy akár már felszámolt) temetőinkkel kapcsolatos (régi emlék, történet, újságcikk, fotó, videó, hangfelvétel stb.). Kérjük, ossza meg Ön is a birtokában lévő értékes információkat, amelyeket lehet, hogy már csak Ön tud az országban! Segítsen nekünk, hogy megőrizhessünk a temetőinkről minél több, minél gazdagabb információt az utókor, nemzetünk számára!

Széchenyi István szavai tökéletesen összefoglalják portálcsoportunk mottóját:

"Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli meg a múltját, nézd meg a temetőit."

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Magyarország temetőiről minél több információt tudjunk közkinccsé tenni, ill. hogy régi temetőinkről minél több adatot meg tudjunk őrizni az utókor számára. Segítsen nekünk Ön is ebben, amennyiben lehetősége van rá. Köszönjük előre is az erőfeszítéseit!
Itt tudja megtekinteni az együttműködő partnereink és azon személyek listáját, akik hozzánk hasonlóan időt és energiát áldoztak arra, hogy az oldalon lévő információkat pontosítani tudjuk.


Az oldal átalakítás, frissítés alatt van, a hiányos információkért elnézést kérünk!

Látogasson vissza később is, mert az adatok folyamatos frissítés, javítás és pontosítás alatt állnak.

Amennyiben ki tudja egészíteni az itt látható információkat, kérjük, tegye meg:Köszönjük!Balatonfüredi köztemető (Bajcsy-Zsilinszky utcai temető) - Balatonfüred


Balatonfüred város közigazgatási területén működő köztemető: az önkormányzat tulajdonában lévő Bajcsy Zsilinszky Endre utcai, belterületi 1425/9 hrsz.-ú, 21192 m2 területű ingatlanon lévő köztemető.

Cím: 8230 Balatonfüred, Bajcsy-Zsilinszky Endre út - Levendula utca - Mandula utca


Térkép, útvonaltervezés, menetrend:


Tulajdonos és fenntartó: Balatonfüred Város Önkormányzata

Üzemeltetés: A köztemető üzemeltetését a képviselő-testület külső vállalkozó megbízásával látja el.

Nyitvatartás:
  • április 1-től szeptember 30-ig terjedő időszakban reggel 7.00 órától 21.00 óráig,
  • október 1-től március 31-ig reggel 8 órától 18 óráig.
Ünnepi időszakban (halottak napja, húsvét, karácsony.) a Polgármesteri Hivatallal egyeztetve az üzemeltető hosszabb nyitva tartást biztosíthat.

Vonatkozó önkormányzati rendelet:Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2012 (III.5.) önkormányzati rendelete a köztemetőről és a temetkezésről
 
 
 

Ugrás az oldal tetejéreugrás az oldal tetejére  |   www.acenter.hu címlap  |   honlap térkép, sitemap  |   kapcsolatfelvétel az Acenter.hu-val
Magyarország temető térképe   |   temetők képei

Copyright © 2009-2023 WWW.MAXELINE.HU | A www.Acenter.hu az MXCMS8 keresőoptimalizált rendszert használja.